P and P Mérlegdoktor Könyvvizsgáló Kft.

Cégismertető

Üdvözöljük a P and P Mérlegdoktor Könyvvizsgáló Kft honlapján!
 
konyvvizsgalo3.jpg
Társaságunk 1991-ben alakult, tevékenységének megkezdése óta  jelentős nagyságrendű ipari, kereskedelmi, idegenforgalmi és pénzügyi szolgáltató vállalakozást, önkéntes kölcsönös nyugdijpénztárat, költségvetési intézményt, közvetlen és közvetett európai uniós pályázatot auditált. 
 
Az ügyfélkörben levő társaságok igényelték a könyvvizsgálat mellett az adótanácsadói, számviteli, rendszerszervezési, vezetői tanácsadási tevékenységet is. Ezeket a feladatokat társaságunk  könyvvizsgálók és adószakértők teamszerű közös munkájával tudja gyorsan és szakszerűen elvégezni. A szakértői csoport - a feladat követelményrendszeréből kiindulva - közös felkészüléssel, szakmai továbbképzéssel, a tapasztalatok egymás közti megosztásával tudja a megbizások alapján elősegíteni az ügyfélkör gazdasági stabilitását.
 
A cég fő stratégiája a hazai és nemzetközi elvárásoknak  megfelelő  könyvvizsgálói munkvégzés, melynek tapasztalatai hasznosíthatóak a cégvezetés részére a működési célok megvalósítása érdekében. A kialakított  munkamódszer - a magyar gazdasági környezet adottságai alapján - figyelembe veszi a könyvvizsgálattal szembeni speciális igényeket is a gazdálkodás és a pénzfolyamatok vizsgálata területén egyaránt.
 
Vállalkozásunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamaránál bejegyzett speciális költségvetési minősítéssel rendelkezik.
 
 
 
Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 60. E-mail:
Tel.:
+36 30 977-1116; +36 20 925-2262 | Fax: 06-1-335-1099

P and P Mérlegdoktor Könyvvizsgáló Kft. © 2013 - Minden jog fenntartva!
Weblapkészítés
Eco-Webdesign Kft.